Pagina's

woensdag 4 juni 2014

Dag 80: Tosantos - Cardenuela Riopico ( 32,4 km. )

De dag zit er weer op. Bewolkt en fris, ideaal weer om flink door te stappen. Een veel mooier parcours dan gisteren ook, toen liep ik praktisch de ganse dag op een aardeweg op hooguit 30 meter naast een drukke weg. Vandaag daarentegen ging het vrijwel de hele dag door een mooi bos. Burgos heb ik al vanop een afstand van zo'n 16 km. zien liggen. Ziet er heel groot uit, té groot naar mijn zin, dus ik denk niet dat ik daar een rustdag ga nemen, de meest belangrijke dingen bekijken en wegwezen, snel terug naar de natuur en de rust.
Is er nu niets dat mij op deze tocht tegenvalt? Ja hoor....Ik word het gekwaak van sommige Hollanders stilaan wat beu. Ze zijn zo uitdrukkelijk aanwezig en weten het allemaal zo goed....Ik ga niet veralgemenen hoor want er zitten er een pak bij die best ok zijn. Maar ik begin ze toch stilaan een beetje te bekijken zoals collega Alain S. Ik vraag me trouwens af waar al die Belgen hier zitten, het is ondertussen alweer een paar weken geleden dat ik er nog eentje hoorde of zag!
Meer valt er in feite niet te vertellen. De dagen vliegen voorbij alsof het niets is. Het doet me een beetje denken aan de scene uit de film Apocalypse Now waarin Kolonel Bill Kilgore met duidelijke spijt in zijn stem zegt: " someday this war's gonna end " .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten