Pagina's

zaterdag 28 juni 2014

Verblijf in Santiago.

Donderdagavond in Santiago was fantastisch. Er was overal wel iets te doen: een compleet symfonisch orkest, doedelzakmuziek, een spaanse groep van ongeveer 15 gitaristen. En het klonk allemaal even prachtig. Het was dan ook al ruim na middernacht toen ik eindelijk mijn bed opzocht en als een blok in slaap viel.
Vrijdag bezocht ik de kathedraal en maakte er de pelgrimsmis mee van 12.00 uur. En ik had geluk, op het einde van de dienst werd het grote wierrookvat aangestoken: INDRUKWEKKEND !! Ik kon het filmen en ga deze middag nog eens kijken in de hoop het nog eens te kunnen zien.  In tegenstelling tot de vorige avond viel er 's avonds niet zoveel te beleven. Dat wordt deze avond vast beter. Zondag vertrek ik richting Finisterre.

7 opmerkingen:

  1. Doel bereikt nen dikken proficiat.
    Ik ben te laat op uwen blog gekomen, ik moet dus nog veel
    lezen.
    grts Jef waveryns

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een mis van 12 uur, zijn daar plaspauzes in voorzien? xje maggy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé Pelgrim ,

    na een jaar uitstel door die verdomde rugkwetsuur en operatie , dagen of maanden van planning , waarschijnlijk talloze slapeloze nachten , kilometers training met uwe beste vriend op vier poten en andere voorbereidingen hebt ge uw doel bereikt !

    RESPECT man.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. he Patrick,heb je twee weken niet kunnen volgen.waren op verlof in Frankrijk ,de Provence.van harte:een dikke proficat voor die puike prestatie.
    blij dat Je er zo van genoten hebt.zal een hele aanpassing zijn als Je weer thuis bent.nogmaals een dikke kus van je jongste tante die ondertussen ook zo jong niet meer is.ik hoop dat ik in de toekomst ook nog eens wat van je hoor,nogmaals dikke proficiat en hele dikke kus,tante chris

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Amaai, fantastische prestatie!
    En naar de mis geweest? Gaan ze nog nen 'tsjeef' van u maken Patrick? Ga je hier nu ook iedere zondag naar de mis als ze beloven wat wierook aan te steken?
    Alle gekheid op een stokje...respect!

    Josephus Pickles.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hewel Pa, Que pasa? Het is zo stillekes? Laat je eens horen hoe je het stelt na de viering van het einde van de tocht? Wij zijn immers allemaal benieuwd naar jouw nieuwe avonturen. Je bent toch ondertussen daar niet aan het vissen geslagen?

    Jefke Pickles

    BeantwoordenVerwijderen